NS Dagje Uit-magazine

De leukste inspiratie voor een dagje of nachtje uit vindt u vanaf nu niet meer in SPOOR, maar in ons splinternieuwe magazine: NS Dagje Uit. Dezelfde inspiratie, praktische tips, korting en meer zoals u van SPOOR gewend bent, maar dan in een geheel nieuw jasje.
Column 3
Column 4

NS Dagje Uit aanbiedingen

Fijne aanbiedingen voor een leuk uitje met een kleiner prijskaartje: van Dierentuin tot Disneyland Parijs.

Bekijk hier de NS Deals

Waarom een nieuwe naam?

NS is veel meer dan alleen de trein. We zijn ook de OV-fiets, Greenwheels en meer. En we geven u graag persoonlijk reisadvies van deur tot deur via de NS-app. De naam SPOOR past daarom niet meer.

Wanneer op de deurmat?

Als NS vervoeren we onze reizigers 100% klimaatneutraal naar hun bestemming, worden onze materialen maximaal (her)gebruikt en doen we aan groen ondernemen. Zo dragen we bij aan een beter milieu. Met NS Dagje Uit willen we dan ook positief bijdragen. Het magazine verschijnt daarom maar twee keer per jaar (voorjaar en najaar) in geprinte vorm en in een kleinere oplage. Wilt u NS Dagje Uit vaker (zes keer per jaar) ontvangen? Overweeg dan de overstap naar ons digitale magazine. Dit regelt u gemakkelijk zelf door uw communicatievoorkeur aan te passen naar ‘E-mail’ onder het kopje'Notificaties en updates' in uw Mijn NS-account.

Wilt u geen aanbieding missen?

project.general_error_message

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Door op aanmelden te klikken verklaar ik 16 jaar of ouder te zijn.
* Verplicht veld 
Column 2
Column 3
Column 4