Spelen Parijs 2024

De Spelen zijn volgend jaar vlakbij! Op 3,5 uur reizen vanaf Amsterdam kunt u getuige zijn van de meest fantastische sportwedstrijden. Hoe vaak maakt u dat mee dat dit zo dicht bij huis gebeurt?
Stelt u het zich voor: aanwezig zijn bij de opening op 26 juli. Langs de kant van de weg staan bij de finish van de marathon. Of de nieuwe sporten breakdancing bijwonen? Ook als u geen tickets kunt bemachtingen kunt u in Parijs genieten van de bijzondere sfeer en vele evenementen.
Column 3
Column 4

Waar zijn de Spelen?

De meeste sporten zijn in en rond Parijs. Voor een aantal sporten is daarop een uitzondering. Naast Parijs, wordt er gevoetbald in Lille, Lyon, Nantes, Nice, Marseille, Toulouse en Saint-Etienne. In Marseille wordt er ook gezeild.

Tickets voor de Spelen

U kunt zich op de officiële site registeren. Na registratie kunt u aangeven of u mee wilt doen met de loting. U maakt dan kans op het kunnen kopen van tickets. U hoeft nog niet op te geven welke sporten u wilt bijwonen. Registreren kan tot 31 januari 2023.
Tussen 13 februari en 15 maart kunt u bericht krijgen dat u tickets kunt kopen in een specifiek tijdslot. Mocht u niet ingeloot zijn dan zijn er later nog meer kansen om tickets te kopen.

Treintickets naar Parijs

Thalys tickets voor de zomer van 2024 zijn nog niet te koop. Houd deze pagina in de gaten. Zo gauw er meer nieuws is zullen we dit hier melden.

Need help?